Service på ridebane

Du kender det godt. Den udendørs ridebane er ujævn, og når det har regnet, står der vandpytter rundt omkring. Inde i ridehuset er bunden løs nogle steder, mens den andre steder er hård, eller man skal nærmest ride op ad en bakke i hjørnerne. En ujævn bund er absolut ikke optimal at ride på, da der er en risiko for, at hesten får skader på ledbånd og sener.

Lige meget hvor meget man planerer og river med sin baneplaner, hjælper det ikke. Banen bliver ved med at være ujævn. Der skal større maskineri til for at reparere banen.

Iversens Markservice har en specialmaskine til netop den opgave, så ridebanen kan afrettes og udjævnes, inden den våde efterårs- og vinterperiode, eller ridehusbunden kan få en renovering efter en lang vinter.

planering

Planering af ridebane

Ridebaneservice er lig med præcist arbejde

Planeringsmaskinen styres med laser. Det betyder, at den kan arbejde meget nøjagtigt, og man behøver ikke frygte, at ridebanens nederste lag tager skade.

Maskinen kører nemlig med én centimeters nøjagtighed, så banens toplag kan afrettes i nøjagtige den dybde, man ønsker, uden man får ødelagt de bærende lag i banen.